Om oss

Marinbastun har sin tillverkning i den gamla bruksorten Söderfors. Vår placering i landet gör att vi på ett bra sätt kan nå hela Sverige med leveranser. Att det endast är 14 mil till Stockholm som är vår främsta marknad är förstås ett plus. Du som kund är förstås alltid välkommen till oss för att se hur vår produktionslinje ser ut och även se de olika modellerna och materialen innan du bestämmer hur just din bastu ska utformas. Lokalen vi bygger i är en del av de gamla stålindustrilokalerna på orten. Det är en stor trevlig hall med stora fönster, takfönster samt kraftig travers. Kom gärna och hälsa på!

Vår historia

Marinbastuns historia & mål

Jag har under femton år arbetat med bryggor och marina produktioner. Under den tiden har jag kommit i kontakt med många olika bastuflottar, och någonstans längst vägen väcktes min dröm om att skapa bastuflottar med genuin kvalité och design.

 För åtta år sedan följde jag min dröm och startade Marinbastun. Kombinationen av min erfarenhet med marina produktioner samt att jag är Finsk och älskar att bada bastu, gör att jag vet hur en bastuflotte ska se ut.

Vi på Marinbastun tillverkar en serie bastuflottar som blivit en allt vanligare syn i våra sjöar, älvar och hav. Målet är att tillverka riktigt bra bastuflottar med en design som passar in i de vackra miljöer där de ska ligga.

Genom att alltid välja närproducerat material av högsta kvalité vill vi på Marinbastun se till att er investering blir långsiktig och på så sätt i förlängningen främjar både miljön och plånboken. Vår kombination av starkt bastu intresse, genuin kunskap inom byggnation och långa erfarenhet av marina entreprenader gör oss unika.

Herbert Wahl

Herbert Wahl

Sälj Stockholm

Edvin Friberg

Edvin Friberg

Snickare

Anton Lindberg

Anton Lindberg

Snickare

Bengt Ove Furfält

Bengt Ove Furfält

Snickare & Fotograf

Adam Skytt

Adam Skytt

Snickare