Dataskydd

Vilken information samlar vi in om dig?

Vi på Marinbastun värnar om våra kunder, vilket innebär att vi alltid ser till att samla in personlig information ansvarsfullt med hänsyn till din integritet. Det är viktigt för oss att du får reda på vilken information vi samlar in om dig samt hur vi gör det.

För att vi ska kunna erbjuda våra tjänster, som till försäljning av våra produkter behöver vi viss information av dig. Du kan komma att direkt, eller indirekt, behöva lämna information om dig själv på olika sätt. Exempel på när är:
När du kontaktar oss eller besöker vår hemsida

När du handlar en produkt av oss behöver vi veta vem du är och vart du vill att dina varor ska levereras. Informationen används inte bara för att hjälpa dig att slutföra ditt, utan också för att förebygga bedrägeri och uppfylla juridiska krav.Marinbastun säkerställer att din information samlas in med största möjliga hänsyn till din integritet.

Vill du veta hur vi behandlar din information? Klicka på fliken “Hur hanterar vi din information?” så kan du läsa mer.
Önskar du mer information om hur vi värnar om din integritet kan du läsa vår dataskyddspolicy som detaljerat förklarar hur vi hanterar dina personuppgifter samt Marinbastuns användning av cookies.
Hur hanterar vi din information?
Vi på Marinbastun värnar om våra kunder, vilket innebär att vi alltid ser till att samla in personlig information ansvarsfullt med hänsyn till din integritet.
Det är viktigt för oss att du är medveten om hur vi hanterar dina personliga uppgifter. Det finns olika scenarion där vi behöver hantera din personliga information. Exempel på dessa är:

Vi kan behöva bekräfta din identitet innan vi godkänner ett köp
Vi kan behöva utföra en kreditbedömning
Vi behöver förebygga olagliga aktiviteter som bedrägerier och penningtvätt

Vi kan komma att behöva dela information om dina uppgifter till exempel vi leverans av en produkt från Marinbastun, då vi använder oss en extern leverantör behöver de veta ditt namn och adress for att kunna leverera dina varor. Leverantören kan behöva kontakta dig om din beställning och då underlättar det definitivt om de har ditt telefonnummer och mejladress.

Marinbastun säkerställer att din information samlas in med största möjliga hänsyn till din integritet..

Vill du veta mer om hur vi samlar in information? Klicka på fliken “Vilken information samlar vi in?” så kan du läsa mer.

Önskar du mer information om hur vi värnar om din personliga integritet kan du läsa vår dataskyddspolicy som detaljerat förklarar hur vi hanterar personuppgifter och cookies.