Bastu på vagn - Marinbastun

Marinbastun tillverkar också bastusläp

På våra kunders begäran har vi även tagit fram en annan typ av mobil bastu. Vår mycket fina bastuvagn bygger på samma gedigna konstruktion som våra bastuflottar. Tack vare detta kan du som ägare känna dig säker på att din bastuvagn kommer att ge dig många sköna års njutning.

Tänk dig att åka ut på fisketur och kunna värma sig i en gedigen bastu på din favoritplats. Eller varför inte bjuda på något extra när du har fest och ställa upp bastuvagnen på önskad plats. Möjligheterna är oändliga med en mobil bastu.
Bastuvagnen kan byggas i olika storlekar och med olika lösningar gällande vikt och registrering. Antingen byggs bastun så som last och måste då plockas av från släpet vid besiktning. Alternativet är att bastun byggs som fast montage och besiktigas som bastuvagn.

Då detta är en ny produkt och det finns många olika önskemål om vikt och lösning ber vi dig att kontakta oss för att få fram ett förslag som passar just dig. Olika bilar får dra olika tunga släp och i många fall är det även ett krav att föraren innehar be behörighet för att få framföra bastuvagnen.

Data och mått

Gäller för vår stora standard bastuvagn

Flakmått: 4150 x 2470 mm
Tvåaxlad: med 10” hjul
Kraftiga vevbara stödben i vagnens fyra hörn
Vikt med bastubyggnad: 2000 kg

Bastuvagnen Frank

Bastusläpet Leo