”Som en riktigt bastufanatiker har jag alltid velat äga en egen bastuflotte. När jag började leta på nätet efter konstruktörer hittade jag snabbt Jonatans hemsida och insåg att jag kommit rätt. Jonatan och marinbastun är ensamma om att bara jobba med bastuflottar. Det som också fångade mitt intresse är den personliga prägeln.

Jag kände snabbt att Jonatan brinner för sitt bolag och yrke. Dessutom gillar jag att han bygger flotten utifrån kundens unika önskemål. Efter att ha besökt honom och sett hur han producerar flottarna visste jag att detta kommer bli kanonbra. Produktionen var ett nöje att följa.

Jag besökte ”fabriken” ett par gånger när bastun växte fram. Ett riktigt hantverk med stor inlevelse och passion från Jonatans och hans kollegor. Bastuflotten levererades inom utsatt tid och inom uppgjord budget. Bastun jag nu äger känns verkligen proffsigt och skickligt byggd med känsla för de små detaljerna. En prestation som imponerar och värmer. Vill man köpa en bastu byggd med inlevelse och högsta kvalité så kan jag absolut rekommendera Jonatan och Marinbastun.”

Riktig bastuentusiast från Stockholm/Piteå
Sebastian af Jochnick

EnglishFrançaisDeutschItalianoNorsk bokmålSvenska