Marinbastuns historia

Jonatan Tuori
Jag har under femton år arbetat med bryggor och marina produktioner. Under den tiden har jag kommit i kontakt med många olika bastuflottar, och någonstans längst vägen väcktes min dröm om att skapa bastuflottar med genuin kvalité och design.

För fem år sedan följde jag min dröm och startade Marinbastun. Kombinationen av min erfarenhet med marina produktioner samt att jag är Finsk och älskar att bada bastu, gör att jag vet hur en bastuflotte ska se ut.
Vi på Marinbastun tillverkar en serie bastuflottar som blivit en allt vanligare syn i våra sjöar, älvar och hav. Målet är att tillverka riktigt bra bastuflottar med en design som passar in i de vackra miljöer där de ska ligga.

Genom att alltid välja närproducerat material av högsta kvalité vill vi på Marinbastun se till att er investering blir långsiktig och på så sätt i förlängningen främjar både miljön och plånboken. Vår kombination av starkt bastu intresse, genuin kunskap inom byggnation och långa erfarenhet av marina entreprenader gör oss unika.

Nu även bastustugor

Ganska snabbt efter att vi etablerat oss på marknaden väcktes en ny stark efterfrågan. Bastustugor! Många fick upp ögonen för våra bastuflottar och vårt sätt att hela tiden försöka ta kvalité och design till nästa nivå.
Så på allmän begäran har vi nu även lanserat våra produkter för alla oss som inte har tillgång till eget vatten eller möjlighet att ha en bastuflotte. Idag är vi stolta över att kunna leverera färdigbyggda bastuflottar och bastustugor runt om i vårt avlånga land. Vi garanterar att om du vill bli ägare till en Marinbastu så kommer vi inte att göra dig besviken.

Välkommen till oss!

Grundare

Jonatan Tuori