Wilgot mini

Wilgot är vår minsta funkisbastu tillsammans med Ella mini som enbart skiljer sig åt i utförande när det gäller design. Wilgot har inget förrum och lämpar sig därför bra som poolbastu eller liknade där utrymmen för ombyte och relax finns i närheten. Bastun är väl tilltagen med plats för fyra vuxna på övre laven. De stora fönstren och glasdörren gör att bastun känns luftig och stor. Omgivningen träder fram i bastun och skapar en fantastisk upplevelse.

Tycker du om storleken på Wilgot men önskar en lite mer klassisk design på din poolbastu? Kika då på modellen Ella mini som har samma mått och disponering men annat utförande på tak samt omfattningar. Även denna lämpar sig utmärkt som en fin liten poolbastu.

• Yttermått: 2500*2300 mm (5,75 kvm)
• Innermått: 2400*2200 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2465 mm.
• Vikt: Ca 1200 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga Wilgot Mini

Klicka på bilden för förstoring