Wilgot

Bastun Wilgot är vår andra modell i storleken ”medium”. Wilgot bastun är en sann funkis kub utan kompromisser. Denna i vit kulör är en riktig sockerbit i trädgården. Bastun har precis som Ella gott om plats för fyra vuxna på övre laven. Här kan man utan problem vara sällskap om 6-7 personer då några säkert vill svalka sig i förrummet då och då.
Wilgot erbjuder en fin möjlighet att verkligen bjuda in omgivningen in i bastun. De stora fönstren gör att man kan njuta av vackra solnedgångar eller piskande ruskväder i värmen från den sprakande bastuugnen. Wilgot finns även i ett mindre utförande utan förmak. Wilgot mini.
Läs mer om våra bastuugnar: Bastuaggregat och bastuugnar

Data:
• Yttermått: 4200*2300 mm (9,2 kvm)
• Innermått: 4100*2200 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2465 mm.
• Vikt: Ca 1600 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga Wilgot

Klicka på bilden för förstoring