Ella

Utebastun Wilma är en av våra bastustugor i storlek ”large”. Denna är utformad med pulpettak, klassiska knutar och omfattningar runt fönster. Denna typ av utformning gör att Wilma är en populär modell som passar som utebastu ihop med många typer av hus. Bastubyggnaden är i likhet med Frank och Alice på 10,8 kvm. Ytan består till hälften av omklädningsrum eller relax och andra hälften utgör basturummet. Sällskap på omkring 8-10 personer kan njuta i denna utebastu av härliga stunder. Är det så att ni ofta är många i bastun? Då kanske Wilma XL kan vara ett bra alternativ.

Utebastun med stora fönster

I denna bastustuga använder vi samma stora fönster som i många andra av våra modeller. Många uppskattar att ha en stor fin ruta i bastun för att kunna njuta av sin trädgård eller utsikten. Dessa bastufönster består av tvåglasfönster med härdad inre ruta för att tåla värmen i bastun.
Vill du läsa mer om de olika materialen och beståndsdelarna i våra bastubyggnader får du gärna besöka denna sida: produkt info.

Färdigbyggda bastustugor

Vi har märkt att många som funderat på att köpa en byggsats eller tänkt bygga en bastustuga själva kommit på andra tankar när de förstått hur mycket det faktiskt är att ta hänsyn till i byggandet. Har du tänkt bygga en bastustuga själv men nu blivit mer sugen på att få en fabriksbyggd färdig lösning. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med ett kostnadsförslag.

Data:
• Yttermått: 4500*2400 mm (10,8 kvm)
• Innermått: 4400*2400 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2750 mm.
• Vikt: Ca 1800 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Ritning på bastustuga Ella

Klicka på bilden för förstoring

3D film kommer snart!