Leo

Funkisbastun Leo är en av tre modeller i storleken ”small”. Denna bastu lämpar sig precis som modellerna Svea och Livia bra för sällskap på runt 6 personer.
Designen delar Leo bastun med de större modellerna Frank och Frank XL. Det är en mycket uppskattad design i funkisstil. Här har vi verkligen gjort vårt yttersta för att få till en modell som inte lämnar någon formgivningsintresserad person oberörd.
Funkisbastun utan kompromisser
Alla knutar är integrerade i byggnaden och omfattningar kring fönster och dörrar är gjorda på ett så diskret och nätt sett som möjligt. Även takkonstruktionen på denna funkisbastu är unik. Med sitt i stort sett helt platta tak och specialgjorda plåtarbeten är den smäcker och stilren.
Vill du ha en lite mindre men annorlunda funkis stuga så är Leo det självklara valet. Känns denna funkisbastu för liten så rekommenderar vi att ni tittar närmare på Frank eller Frank XL som delar formgivningstanke med Leo.

Data:
• Yttermått: 4000*2000 mm (8 kvm)
• Innermått: 3900*1900 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2590 mm.
• Vikt: Ca 1300 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

ritning bastustuga

Klicka på bilden för förstoring