Bastustugan Frank XL

Bastustugan Frank XL är vår största standard modell. Vi har för avsikt att även ta fram en Attefall modell i samma fina funkisstil men tillsvidare är denna vår största bastustuga.

Frank XL är mycket uppskattad tack vare att denna fina funkis bastun får så fina proportioner. Den låga höjden i kombination med längden och bredden ger denna modell en tung och bastant framtoning. Något som vi ännu inte haft glädjen att leverera är en Frank XL bastustuga med takterrass. Vi ser fram emot det.

I många områden runt våra stora städer som Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö har tomterna blivit mindre och mindre när städerna växer. Vi ser hur fint en bastustuga med takterrass skulle passa i ett sådant område.

Bastustugan med lite mer plats

En skillnad som uppstå mellan de två olika bastustugorna Frank och Frank XL är att platsen kring kaminen i basturummet blir större. Detta gör i sin tur att det är lättare att röra sig in och ut ur bastun utan att det blir trångt runt bastukaminen. Den förhållandevis lilla skillnaden på 60 cm gör med andra ord stor skillnad om man vill kunna vara många bastubadare åt gången.
Kom ihåg, om du vill ha en ännu större bastustuga än Frank XL är du självklart välkommen att kontakta oss för ett förslag. Vår fabrik är öppen för specialprojekt och vårt sortiment av bastustugor kommer att utökas ständigt, så varför inte vara först ut med en Attefall Marinbastu.
Kontakta oss här:

marinbastuns kontakt sida

• Mått:
• Bastubyggnad: 4,6*2,9 m (13,3 kvm)
• Förmak:2,2*2,8 m
• Basturum:2,2*2,8 m
• Vikt: ca 1700 kg

Bilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Alice

Klicka på bilden för förstoring