Bastustuga Frank

Frank är vår bastustuga modell större i funkis design. Här har bredden ökats med nästan en meter jämfört med den mindre modellen Leo.

Här finns gott om plats och sällskap på 8-10 personer kan vistas och njuta samtidigt.
Frank är den mest populära modellen av bastustuga som finns i vårt sortiment. Skaffar du en Frank kommer ingen av dina vänner eller grannar lämnas oberörd. De fina proportionerna mellan längd, bredd och höjd gör denna bastustuga till den som vi är mest stolta över. Det är självklart även så att när vi ritade denna bastustuga utgick vi inte enbart från att få till den vackra utsidan. Ytornas disponering är också mycket bra. Det finns gott om plats för hela familjen eller kanske till och med två familjer att vistas i denna en vacker sommarkväll.

Säker leverans av bastustuga

En Frank har en vikt på omkring 1500 kg. Detta gör att våra transportbilar kan lyfta denna maximalt omkring 25 meter vid leverans. Då vi har lång erfarenhet av kranbilsleveranser behöver ni aldrig oroa er. Vi bedömer era förutsättningar och tar ansvar för att frakt och leverans av er färdigbyggda stuga sker säkert, bra och på avtalat sett. Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha hjälp med en bedömning av era förutsättningar.

Klicka på länken här så kommer du till vår kontakt sida > KONTAKT

Fler funkismodeller

Tycker du om designen på denna funkis stuga men är inte helt nöjd med storleken. Läs då mer om den mindre modellen Leo eller den större modellen Frank XL. Skulle det vara så att inte heller någon av dessa passar är du självklart välkommen att höra av dig för pris på en specialbyggd bastustuga. Vi bygger gärna efter era önskemål.

• Mått:
• Bastubyggnad: 4*2,8 m
• Förmak: 1,9*2,7 m
• Basturum:1,9*2,7 m
• Vikt: ca 1500 kg

Bilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga Frank

Klicka på bilden för förstoring