Ella Mini

Ella mini är vår minsta bastumodell tillsammans med Wilgot mini. Båda dessa har ett väl tilltaget basturum med plats för fyra vuxna på övre laven. Det som däremot saknas i jämförelse med våra andra modeller är förmaket. Här kliver ni rätt in i bastun utifrån. Ella mini har ett fint pulpettak som lutar framåt. Detta ger en härlig karaktär som även bidrar till att fasaden framåt hålls låg vilket passar den nätta storleken.
Bastustugan Ella mini har tre stora fönster samt glasdörr. Detta gör att man praktiskt taget känner det som att man sitter ute i den vackra miljön där man placerat sin bastustuga. Omfattningar runt fönster och knutar är gjorda på ett klassiskt vis. Tycker du om modellen men känner att du vill ha mer funkisstil? Kika då på Wilgot som har samma mått men annat utförande på tak, knutar och omfattningar.
Tycker du om Ella mini men föredrar du förmak och möjlighet till elsystem så rekommenderar vi modell Ella.

Data:
• Yttermått: 2500*2300 mm (5,75 kvm)
• Innermått: 2400*2200 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2590 mm.
• Vikt: Ca 1200 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga Ella Mini

Klicka på bilden för förstoring