Bastustuga Alice

Bastustuga Alice är vår senaste modell, i en klassisk design. Denna bastustuga är framtagen för att följa en klassisk formgivning. Till likhet med både Frank och Wilma lämpar den sig fint för lite större sällskap.

Vi har valt att byta ut de stora bastufönstren mot flera mindre bastufönster med spröjs. Detta är självklart inget måste utan skulle du som kund föredra de stora fönstren så går det fint att byta ut dessa i produktionen.

Bastustuga med sadeltak

Alice bastustugan har tack vare sitt sadeltak ett mycket fint innertak. Väljer du att ha isolerat innertak kommer panelen att följa takstolarna i bastustugan och bilda en mycket fin välvd form. Se gärna på interiörbilderna.

Ett uppskattat tillägg som vi har till alla våra bastustugor är plåttaket i bandplåt. Denna typ av tak är mycket vackert på alla modeller. En av anledningarna till varför det kan vara värt den extra kostnad detta innebär är att alla våra bastustugor är medvetet lågt byggda. Detta gör att bastustugans tak i de allra flesta fall blir väl synligt från huset och även från marknivå. Bandplåt kan läggas i svart, vit eller aluzinkplåt. Som alltid du som kund skräddarsyr din bastustuga. Du kan läsa mer om våra tak här:

produktinformation/bastutak

Mått:
• Bastubyggnad: 2,4*4,5 m (10,8 kvm)
• Förmak: 2,3*2,2 m
• Basturum: 2,3*2,2 m
• Vikt: ca 1500 kg

Bilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga

Klicka på bilden för förstoring