Juni

Bastuhuset Juni är vår minsta modell. Denna har endast ett litet omklädningsrum på 0,9*1,9 meter att hänga av sig i men ändå ett basturum som rymmer 4-6 personer. Storleken på detta basturum är precis lika stort som på de något större bastuhusen Leo och Svea.

Insynsskyddat

Många uppskattar detta bastuhus då de har grannar i närheten och vill ha en så privat bastu som möjligt. Tack vare Juni modellens små fönster får man inte mycket insyn i detta bastuhus. Med det sagt kan du välja att ha en ytterdörr i glas och på så vis få en mycket stor glasyta att se ut ur då lavarna i bastuhuset Juni är placerade mot den bakre kortväggen. Som alltid är det du som kund som väljer hur ditt bastuhus ska utformas.

Lättplacerade bastuhuset

Juni bastuhusets små mått gör den lättplacerad även i områden där tomterna är mindre. Även kranbilens räckvidd vid leverans blir bättre med ett mindre lättare bastuhus. Detta är dock inget du som kund behöver oroa dig för. Vi ser alltid över förutsättningarna för leveransen och ansvarar för denna. Tveka inte att kontakta oss för en bedömning.

Kontakta oss

Mått:
• Bastubyggnad: 2*3 m (6 kvm)
• Förmak: 1,9*0,9 m
• Basturum: 1,9*1,9 m
• Vikt ca 1000 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Ritning på bastustuga

Klicka på bilden för förstoring