Alice XL

Detta bastuhus lämpar sig väl för den stora familjen. Designen som Alice delar med de mindre modellerna Livia och Alice passar bra in i det klassiska svenska landskapet. Vi har tagit tillvara den svenska stugtraditionen och skapat ett klassiskt bastuhus. De spröjsade fönstren och det vackra sadeltaket gör att den smälter in fint på gårdar och bland klassiska svenska hus.
Bastuhuset Alice XL har gott om plats i både förmak samt bastu. Ytan är som på de flesta av våra modeller fördelat på hälften bastu och hälften relax. I detta bastuhus kan gott och väl 10–12 personer basta och umgås. Längden och bredden i basturummet medger att två vuxna bekvämt kan sträcka ut sig på de vackra lavarna.
Innertaket följer takstolarna och bildar en fin välvd form. I grundutförandet är taket dock oisolerat och då är takstolarna synliga.
Läs mer om våra tak under produktinfo/tak.

Data:
• Yttermått: 4600*2800 mm (12,9 kvm)
• Innermått: 4500*2700 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2610 mm.
• Vikt: Ca 1900 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga Alice XL

Klicka på bilden för förstoring