Attefallhuset Alfred

Attefallhuset Alfred är en av våra två stora modeller i just Attefall storlek. Denna modell är tänkt att användas som trevlig gårdsbastu med stort utrymme för relax eller varför inte som kombinerad bastu och gäststuga. Detta attefallhus kan man med fördel inreda med pentry och toalett om man så önskar. I grundutförandet är Alfred precis som alla våra modeller helt oisolerad. Vill ni så finns isolerat golv och tak som tillval. Väggarna i Marinbastuns modeller förblir dock i oisolerat grantimmer på 45 mm.

Attefallhus som ska användas för åretruntbruk med boendestandard tillhandahålls inte av oss i dagsläget. Däremot är det inget som helst problem att ha underhållsvärme på och även använda dessa under vinterhalvåret när behov uppstår. Bastun i detta attefallhus ska givetvis brukas året om för hälsa och välbefinnande.

En fin egenskap med attefallhuset Alfred är givetvis den fina ytan på taket. Varför inte välja till takterrassen och därmed utnyttja hela 24+24 kvm? Sedan kanske ett trä däck framför så har ni ett väldigt fint attefallhus på 60–70 kvm med bastu och allt. De stora fönsterpartierna kommer dessutom att bidra till att upplevelsen känns ännu större och rymligare.
Önskar ni annan layout eller flytta något fönster eller någon dörr? Tveka inte att kontakta oss med dina tankar så ska vi hitta en lösning som passar just er.
Kontakt

Data:
• Yttermått: 4600*2800 mm (12,9 kvm)
• Innermått: 4500*2700 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2470 mm.
• Vikt: Ca 1900 kg

Interiörbilder

Interiörbilder kommer snart!

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga Alfred

Klicka på bilden för förstoring