När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Bryggbastun Wilma XL

Wilma XL är den största av de tre modellerna med pulpettak. Tillsammans med Svea och Wilma delar denna modell en design som lätt passar in på många olika platser. Pulpettaket bidrar till en liten funkiskänsla men de klassiska omfattningarna och knutarna gör att den även passar ihop med annan typ av bebyggelse.

Denna bastu är i samma storlek som Alice XL och Frank XL. Alla dessa modeller lämpar sig för sällskap på omkring 10–12 personer. Tycker du storleken känns bra men önskar en annan design? Då vet du vad du ska titta på.

Alla XL modeller är större och rymligare än sina gelikar i storlek ”large”. Det som är värt att tänka på är att ytan utanför bastun på däck krymper. Alla delar samma skrov och endast överbyggnaden är större.

Data

• Yttermått överbyggnad: 4600*2800 mm (12,9 kvm)
• Innermått: 4500*2700 mm
• Höjd utvändigt från vattenlinje: ca 2800–2950 mm exkl. skorsten
• Mått flotte: 4100*8000 mm (32,8 kvm)
• Vikt: Ca 3600 kg
• Bärighet brutto: ca 6900 kg
• Djupgående: ca 25 cm ex. ev. motor

Interiörbilder

Interiörbilder kommer snart!

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastuflotte Wilma XL

Klicka på bilden för förstoring

3D film kommer snart!