När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Marinbastun Wilma

Marinbastun Wilma är en av de tre större modellerna tillsammans med Alice och Frank. Dessa större modeller där Wilma ingår är drygt 11 kvadratmeter stora och flotten är ca 32 kvadratmeter. Dessa är med andra ord ca 30% större än Svea och Leo, lämpliga för sällskap om ca åtta till tio personer.

Wilma har i likhet med alla modeller väl tilltagen bärkraft. Denna Marinbastu är byggd på ett trimaranskrov med hela 6900 kilos bärkraft. Du kan känna dig säker när du köper din marinbastu av oss då vi alltid föredrar att överdimensionera hellre än att spara in i vår produktion.

Wilma marinbastun har samma pulpettak som den mindre motsvarigheten Svea. Denna klassiska funkisstil är en mycket uppskattad utformning. Lavarna utformas i vinkel med gott om plats för många bastubadare.

Mått

Flotte: 4,1*8,0 m (32,8 kvm)
Bastubyggnadn yttermått: 4*2,8 m (11,2 kvm)
Förmak: 1,9*2,7 m
Basturum: 1,9*2,7 m
Vikt: ca 3 200 kg
Bärighet: ca 6 900 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Wilma

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte