När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Flytbastun Wilgot Mini

Wilgot är vår minsta flytbastu tillsammans med Ella Mini som enbart skiljer sig åt i utförande när det gäller design. Wilgot har inget förrum och lämpar sig därför bra för dig som oftast använder bastun sommartid då man gärna vistas ute mellan baden. Bastun är väl tilltagen med gott om plats för fyra vuxna på övre laven. De stora fönstren och glasdörren gör att bastun känns luftig och stor. Omgivningen träder fram i bastun och skapar en fantastisk upplevelse.

Tycker du om storleken på Wilgot men önskar en lite mer klassisk design på din flytbastu? Kika då på modellen Ella Mini som har samma mått och disponering men annat utförande på tak samt omfattningar.

Data

• Yttermått överbyggnad: 2500*2000 mm (5 kvm)
• Innermått: 2400*1900 mm
• Höjd utvändigt från vattenlinje: ca 2840–2865 mm exkl. skorsten
• Mått flotte: 3100*6000 mm (18,6 kvm)
• Vikt: Ca 2000 kg
• Bärighet brutto: ca 4000 kg
• Djupgående: ca 25 cm ex. ev. motor

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastuflotte Wilgot Mini

Klicka på bilden för förstoring

3D film kommer snart!