När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Bastuflotte Svea

Bastuflotte Svea är en utav våra mellanstora bastuflottar som lämpar sig för sällskap om ca 6 personer. Svean är i likhet med Wilman utformad med ett pulpettak som gör att den smälter in i många olika typer av miljöer.

En stor del av upplevelsen med att basa bastuflotte är självklart att kunna ta in omgivningen till hundra procent, det kan man i denna bastubyggnad. Svea bastuflotten har i likhet med alla utom Juni designats med stora fina fönsterytor i både bastu och förmak. Svea har en bastubyggnad på 4*2 meter som består av ett 1,9*1,9 meter stort förmak samt ett basturum på 1,9*1,9 meter.

Denna bastuflotte har precis som Leo och Juni modellerna mått som gör att den kan transporteras färdig utan följebil, vilket får frakten att bli billigare än på större modeller. Vår fabrik är belägen i Söderfors som ligger mellan Uppsala och Gävle. Fabrikens placering centralt i landet gör att vi lätt kan frakta våra bastuflottar till såväl Stockholm som resten av landet till bra priser. Läs mer om vår fabrik här: om oss

Mått på bastuflotte Svea:

Flotte: 3,1*8,0 m (24,8 kvm)
Bastubyggnad: 2*4 m (8 kvm)
Förmak: 1,9*1,9 m
Basturum: 2*2 m
Vikt: ca 2 000 kg
Bärighet: ca 4600 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Svea

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte