När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Bastuflotte Leo

Bastuflotten Leo är en av tre modeller i storleken ”small”. Denna bastu lämpar sig precis som modellerna Svea och Livia bra för sällskap på omkring sex personer.
Designen delar Leo bastun med de större modellerna Frank och Frank XL. Det är en mycket uppskattad design i funkisstil. Här har vi verkligen gjort vårt yttersta för att få till en modell som inte lämnar någon formgivningsintresserad person oberörd.

Funkisbastun utan kompromisser

Alla knutar är integrerade i byggnaden och omfattningar kring fönster och dörrar är gjorda på ett så diskret och nätt sett som möjligt. Även takkonstruktionen på denna funkisbastu är unik. Med sitt i stort sett helt platta tak och specialgjorda plåtarbeten är den smäcker och stilren.
Vill du ha en lite mindre men annorlunda bastu så är Leo det självklara valet. Känns denna funkisbastu för liten så rekommenderar vi att ni tittar närmare på Frank eller Frank XL som delar formgivningstanke med Leo.

Mått

• Yttermått överbyggnad: 4000*2000 mm (8 kvm)
• Innermått: 3900*1900 mm
• Höjd utvändigt från vattenlinje: ca 2840–2865 mm exkl. skorsten
• Mått flotte: 3100*8000 mm (24,8 kvm)
• Vikt: Ca 2200 kg
• Bärighet brutto: ca 4600 kg
• Djupgående: ca 25 cm ex. ev. motor

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Leo

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte