När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Bastuflotte Leo

Leo är den mindre av våra två modeller som är helt kubiska i sin utformning. Måtten på bastuflotten Leo är samma som på Svea modellen. Det som skiljer dessa två åt är designen. Även denna bastuflotte har stora fönster i både bastu och förmak. Förmaket och bastun är båda 1,9*1,9 meter till måtten.

I bastuflotten Leo och även i bastuflotten Svea kan vi utforma lavarna på olika sätt. Första alternativet är att välja två stycken raka bastulavar mot ena långsidan som är standard. Denna lösning gör att alla som sitter i bastuflotten kan njuta av den fina utsikten genom det stora fönstret. Denna lösning ger även lite mer utrymme kvar på golvet, vilket underlättar för bastubadare som ska ta sig in och ut ur bastun.

Andra alternativet är att vi utformar bastulavarna i vinkel vilket gör att det kan kännas mer socialt då man kan prata och umgås på ett annat sätt. Väljer du att ha bastulavar i vinkel så öppnar detta även upp möjligheten för att två personer har plats att ligga på var sin av de övre lavarna. Som alltid så är det du som kund som väljer och vi tillverkar efter dina önskemål.

Mått

Flotte: 3,1*8 m (24,8 kvm)
Bastubyggnad: 2*4 m (8 kvm)
Förmak: 1,9*1,9 m
Basturum: 1,9*1,9 m
Vikt: ca 2 000 kg
Bärighet: ca 4 600 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Leo

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte