När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Bastubåt Juni

Detta är vår minsta bastubåt som lämpar sig för sällskap om ca fyra till fem personer. Juni har en bastubyggnad på 3*2 meter som består av ett 0,9*1,9 meter stort förmak samt ett basturum på 1,9*1,9 meter. Det mindre förmaket gör denna bastubåt mer lämplig om du i regel kommer att använda bastubåten under sommarhalvåret.

Basturummet är lika stort som på de något större modellerna Svea och Leo men till förmån för ett större relaxutrymme i förmaket har man mer plats ute på däck för sol och bad. Värt att lägga märke till är även att denna bastubåt har mindre fönster vilket en del uppskattar som vill undvika insyn från närbelägna.
I likhet med modellerna Svea och Leo så har denna bastubåt mått som gör att den kan fraktas på bilväg utan följebil vilket medför en mindre kostsam frakt.

Självklart kan du som kund begära pris på vilken av våra bastumodeller ihop med vilken av våra flottar du vill.
Detta till exempel om du föredrar en liten bastu men vill ha väldigt stora ytor att vistas på utanför, då kanske en Juni med en flotte på 4,1*8 meter kan vara av intresse. Tveka inte att fråga.

Mått

Flotte: 3,1*8 m (24,8 kvm)
Bastubyggnad yttermått: 2*3 m (6 kvm)
Förmak: : 1,9*0,9 m
Basturum: 1,9*1,9 m
Vikt: ca 1 700 kg
Bärighet: ca 4 600 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastuflotte Juni

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte Alice