När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Bastuflotten Frank XL

Bastuflotten Frank XL är vår största bastuflotte. Denna är 60 cm längre och 10 cm bredare än den vanliga Frank modellen. Detta måhända kanske inte låter så mycket men det gör att både bastun, relaxrummet och takterrassen blir betydligt rymligare. Denna bastuflotte är populär hos våra kunder som har hotell, campingar och eventföretag.

Anledningen är givetvis att denna stora bastuflotte kan ha sällskap på omkring 12-15 personer. Värt att tänka på om med denna modell är att då bastubyggnaden gjorts större blir utrymmet på däck mindre. Om man däremot väljer denna bastuflottsmodell med takterrass får man stor glädje av takytan som även denna är större.

Den låga överbyggnaden i funkisstil på bastuflotten Frank XL gör modellen mycket estetiskt tilltalande.

Gillar du Frank XL men tycker att den är lite för stor titta på vårt lite mindre alternativ Frank.

Mått

Flotte: 4,1*8,0 m (32,8 kvm)
Bastubyggnad: 4,6*2,9 m (13,3 kvm)
Förmak: 2,2*2,8 m
Basturum: 2,2*2,8 m
Vikt: ca 3 500 kg
Bärighet: ca 6 900 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Frank XL

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte