När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Flytande bastun Frank

Frank är vår funkismodell i storleken ”large”. Här har bredden ökats med nästan en meter jämfört med den mindre modellen Leo som är byggd i samma design. Här finns gott om plats och sällskap på omkring 8–10 personer kan vistas och njuta samtidigt.

Frank är den mest populära modellen i vårt sortiment. Skaffar du en Frank kommer ingen av dina vänner eller grannar lämnas oberörd. De fina proportionerna mellan längd, bredd och höjd gör denna flytande bastu till en riktig skönhet. Det är självklart även så att när vi ritade denna modell utgick vi inte enbart från att få till den vackra exteriören. Ytornas disponering är också mycket bra. Det finns gott om plats för hela familjen eller kanske till och med två familjer att vistas i Frank en vacker sommarkväll.

Säker leverans av bastuflotte

En Frank har en vikt på omkring 3400 kg. Detta innebär att kranbilar kan lyfta denna maximalt omkring 10 meter vid leverans. Då vi har lång erfarenhet av kranbilsleveranser behöver ni aldrig oroa er. Vi bedömer era förutsättningar och är givetvis behjälpliga i att hitta en lämplig sjösättning plats i er närhet. Därifrån kan du som kund ta över och bogsera bastuflotten till din hemmahamn.

Skulle du önska hjälp med detta och förankring så hjälper vi gärna till. Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha hjälp med en bedömning av förutsättningarna hos er.
Klicka på länken här så kommer du till vår kontaktsida > KONTAKT

Fler flytande bastur i funkismodell

Tycker du om designen på denna funkisbastu men är du inte helt nöjd med storleken? Läs då mer om den mindre modellen Leo eller den större modellen Frank XL. Skulle det vara så att inte heller någon av dessa passar är du självklart välkommen att höra av dig för pris på en specialbyggd flytande bastu. Vi bygger gärna efter era önskemål.

Mått

• Yttermått överbyggnad: 4000*2800 mm (11,2 kvm)
• Innermått: 3900*2700 mm
• Höjd utvändigt från vattenlinje: ca 2800–2839 mm exkl. skorsten/takterrass ca 1000 mm
• Mått flotte: 4100*8000 mm (32,8 kvm)
• Vikt: Ca 3400 kg
• Bärighet brutto: ca 6900 kg
• Djupgående: ca 25 cm ex. ev. motor

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Frank

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte