När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Flytande bastun Frank

I flytande bastun Frank har vi i likhet med den mindre Leo modellen gått fullt ut på funkisstil. Detta är en fantastiskt fin modell för dig som har en byggnad av modernare stuk och vill ha en passande flytande bastu.

Fördelen med det helt platta taket på denna bastu är att den med fördel kan användas som takterrass. Till terrassen bygger vi en mycket elegant trappa. Tack vare takterrassen kan man nyttja alla de 32 kvadratmetrarna som bastuflotten utgör till utrymme att vistas på.

Frank bastun byggs i likhet med Leo modellen med en speciell limträkonstruktion i hörnen. Dessa hörn limmas och skruvas med rostfri skruv. Alla omfattningar är gjorda med små smäckra dimensioner och vackra plåtarbeten för att verkligen framhäva den kubiska formen. Designen är mycket uppskattad och har väckt uppmärksamhet på många håll. Med en flytande Frank bastu kommer du garanterat att dra till dig blickar och beundran.

Gillar du denna modell men känner att den är för stor för dina behov titta gärna på vår mindre modell Leo.

Mått

Flotte: 8*4,1 m (32 kvm)
Bastubyggnad: 4*2,8 m (11,2 kvm)
Förmak: 1,9*2,7 m
Basturum: 1,9*2,7 m
Vikt: ca 3300 kg
Bärighet: ca 6900 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Frank

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte