När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Bastubåten Ella

Bastubåten Ella Mini är vår minsta bastubåt tillsammans med Wilgot Mini. Båda dessa har ett väl tilltaget basturum med plats för fyra vuxna på övre laven. Det som däremot saknas i jämförelse med våra andra modeller är förmaket. Här kliver ni rätt in i bastun utifrån. Ella mini har ett fint pulpettak som lutar framåt. Detta ger en härlig karaktär som även bidrar till att fasaden framåt hålls låg vilket passar den nätta storleken.
Bastubåten Ella Mini har tre stora fönster samt glasdörr. Detta gör att man praktiskt taget känner det som att man sitter ute i den vackra miljön där man placerat sin bastubåt. Omfattningar runt fönster och knutar är gjorda på ett klassiskt vis. Tycker du om modellen men känner att du vill ha mer funkisstil? Kika då på Wilgot som har samma mått men annat utförande på tak, knutar och omfattningar.
Flotten har mått som harmonierar fint med överbyggnaden. Bastun är förskjuten bakåt så att fördäcket blir mera rymligt.
Tycker du om Ella Mini men föredrar du förmak och möjlighet till elsystem så rekommenderar vi modell Ella.

Data

• Yttermått överbyggnad: 2500*2000 mm (5 kvm)
• Innermått: 2400*1900 mm
• Höjd utvändigt från vattenlinje: ca 2840–2990 mm exkl. skorsten
• Mått flotte: 3100*6000 mm (18,6 kvm)
• Vikt: Ca 2000 kg
• Bärighet brutto: ca 4000 kg
• Djupgående: ca 25 cm ex. ev. motor.

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastuflotte Ella Mini

Klicka på bilden för förstoring

3D film kommer snart!