När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Flotten Alice XL

Denna flotte lämpar sig väl för den stora familjen. Designen som Alice delar med de mindre modellerna Livia och Alice passar bra in i det klassiska svenska landskapet. Vi har tagit tillvara den svenska stugtraditionen och skapat en riktig klassiker. De spröjsade fönstren och det vackra sadeltaket gör att den smälter in fint vid holmar och skär bland klassiska svenska hus.

Alice XL har gott om plats i både förmak samt bastu. Ytan är som på de flesta av våra modeller fördelat på hälften bastu och hälften relax. I denna flotte kan gott och väl 10–12 personer basta och umgås. Längden och bredden i basturummet medger att två vuxna bekvämt kan sträcka ut sig på de vackra lavarna.
Innertaket följer takstolarna och bildar en fin välvd form. I grundutförandet är taket dock oisolerat och då är takstolarna synliga.

Läs mer om våra tak under produktinfo/tak.

Data

• Yttermått överbyggnad: 4600*2800 mm (12,9 kvm)
• Innermått: 4500*2700 mm
• Höjd utvändigt från vattenlinje: ca 2800–3100 mm exkl. skorsten
• Mått flotte: 4100*8000 mm (32,8 kvm)
• Vikt: Ca 3600 kg
• Bärighet brutto: ca 6900 kg
• Djupgående: ca 25 cm ex. ev. motor

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastuflotte Alice XL

Klicka på bilden för förstoring

3D film kommer snart!