När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Marinbastun Alice

Marinbastun Alice är vår klassiska modell i storlek ”large”. Denna marinbastu är framtagen för att följa en klassisk svensk formgivning. I likhet med både Frank och Wilma som är i samma storlek lämpar den sig fint för lite större sällskap på omkring 8–10 personer. Halva ytan består av ett rymligt förrum och resten av bastustugan är just ett basturum. Tycker du om modellen men skulle vilja ha den mindre? Kika då på Livia.

Om du önskar kan du välja mellan de stora bastufönstren som finns på Wilma och Frank eller bastufönster med spröjs. Som alltid är det du som kund som bestämmer hur du vill ha det och vi gör allt vi kan för att din bastu ska uppfylla alla dina önskemål.

Bastustuga med sadeltak

Alice modellen har tack vare sitt sadeltak ett mycket fint innertak. Väljer du att ha isolerat innertak kommer panelen att följa takstolarna och bilda en mycket fin välvd form. Se gärna på interiörbilderna.
Ett uppskattat tillägg som vi har till alla våra bastur är plåttak i bandplåt. Den här typen av tak gör sig bra på alla våra modeller men i synnerhet de med sadeltak. Bandplåt kan läggas i svart, vit, röd eller silverfärgad plåt. Som alltid du som kund skräddarsyr din marinbastu.
Du kan läsa mer om våra bastutak här: produktinformation/bastutak

Mått

• Yttermått överbyggnad: 4000*2800 mm (11,2 kvm)
• Innermått: 3900*2700 mm
• Höjd utvändigt från vattenlinje: ca 2800–3100 mm exkl. skorsten
• Mått flotte: 4100*8000 mm (32,8 kvm)
• Vikt: Ca 3400 kg
• Bärighet brutto: ca 6900 kg
• Djupgående: ca 25 cm ex. ev. motor

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt alice

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte Alice