När kan jag basta?

Alla våra bastuflottar levereras helt färdiga och redo att användas vid leverans.

Hur fungerar det med motor på bastuflotten?

Läs om motor och framdriving på våra bastuflottar här

Marinbastun Alice

Bastulotten Alice har samma mått och utformning som Frank och Wilma modellerna. Denna modell har istället för de stora helglasade fönstren fönster med spröjs. Detta i kombination med sadeltak gör att den får ett klassiskt svenskt utseende.

Självklart kan du som kund som vanligt vara med att påverka din bastuflotte. Skulle du istället föredra denna Alice modell med stora fönster utan spröjs så är det inget problem.

För att få en ännu mer exklusiv karaktär på denna fina bastumodell kan man med fördel välja att utrusta Alice med plåttak av bandplåt. Detta lyfter hela intrycket då taket är väldigt synligt på en låg byggnad som en bastu. Värt att tänka på är också att en bastuflotte alltid syns mer uppifrån från land då den ligger i vattnet. Alice bastun är precis som Frank och Wilma lämplig för sällskap på ca åtta till tio personer.

Mått

Flotte: 4,1*8,1 m (32,8 kvm)
Bastubyggnad: 4*2,8 m (11,2 kvm)
Förmak: 1,9*2,7 m
Basturum: 1,9*2,7 m
Vikt: ca 3200 kg
Bärighet: ca 6900 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastuflotte

Som du säkert redan förstått av allt du läst levereras våra bastuflottar alltid helt färdiga för bruk. Med det sagt har du gott om utrymme att utrusta och sätta din personliga prägel på din bastuflotte.
Till exempel kanske du vill att de stora fönstren siter på babord sida eller att ingången till huset sitter i aktern istället för fören. Det är inga problem att lösa. Utöver detta har vi en mängd tillbehör och tillval som du kan välja mellan. Du kanske vill att din bastuflotte utrustas med elsystem, takterrass, badlucka, gps-sprsändare, räcken m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Alice

Klicka på bilden för förstoring

3D bastuflotte Alice