Svea

Svea är en utav våra tre bastustugor i storlek ”small” tillsammans med modellerna Livia. Gårdsbastun Svea har ett pulpettak och klassiska knutar samt fönsteromfattningar som smälter in i många olika miljöer. De större modellerna i samma utförande och design heter Wilma och Wilma XL.
Här finns plats för sällskap på runt 6 personer att vistas samtidigt. Svea har till skillnad från de mindre modellerna en disponering där omklädningsrum och bastu delar på ytan. Detta gör att man får ett trevligt utrymme att hänga av sig kläder i samt sitta och relaxa när ångorna i bastun blir för intensiva. De stora fönsten i omklädningsrummet samt bastun gör att upplevelsen i gårdsbastun Svea kommer till sin fulla rätt. Här kan du sitta och njuta av både värme och utsikt.

Gårdsbastun med finsktillverkade aggregat

Svea levereras precis som Svea och Leo med en Harvia M3 kamin. Denna finsktillverkade kamin levereras med golvskyddsplåt samt skyddsväggar. Kaminens effekt är väl avpassad för storleken. Med fördel kan du även välja till en vattenvärmare av skorstensmodell. I denna behållare värms vatten upp som kan användas för tvätt av både bastubadare som basturum.
Här kan du läsa mer om de kaminer vi använder: produktinfo/bastuaggregat

Data:
• Yttermått: 4000*2000 mm (8 kvm)
• Innermått: 3900*1900 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2590 mm.
• Vikt: Ca 1300 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Gårdsbastun ritning

Klicka på bilden för förstoring