Frank XL

Bastustugan Frank XL är som namnet antyder en något större och rymligare variant av Frank.
Frank XL är mycket uppskattad tack vare att denna fina funkis bastun får så fina proportioner. Den låga höjden i kombination med längden och bredden ger denna modell en tung och bastant framtoning.

Denna modell lämpar sig även utmärkt att utrusta med takterrass. Varför inte utnyttja den fina ytan på taket till soldäck med fin fri utsikt.
I många områden runt våra stora städer som Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö har tomterna blivit mindre och mindre när städerna växer. Vi ser hur fint en bastustuga med takterrass skulle passa i ett sådant område.

Bastustugan med lite mer plats

En skillnad mellan de två olika bastustugorna Frank och Frank XL är att platsen kring kaminen i basturummet blir större i Frank XL. Detta gör i sin tur att det är lättare att röra sig in och ut ur bastun utan att det blir trångt runt bastukaminen. Den förhållandevis lilla skillnaden på 60 cm gör med andra ord stor skillnad om man vill kunna vara många bastubadare samtidigt.
Om du vill ha en ännu större bastustuga än Frank XL kanske Julian eller Alfred kan passa! Faller ingen av dessa in i smaken så kom ihåg att vår fabrik är öppen för specialprojekt. Tveka inte att kontakta oss med just din idé.

Kontakta oss här:

marinbastuns kontakt sida

Data:
• Yttermått: 4600*2800 mm (12,9 kvm)
• Innermått: 4500*2700 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2470 mm.
• Vikt: Ca 1900 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastubåt Alice

Klicka på bilden för förstoring