Alice

Bastustugan Alice är vår klassiska modell i storlek ”large”. Denna bastustuga är framtagen för att följa en klassisk svensk formgivning. I likhet med både Frank och Wilma som är i samma storlek lämpar den sig fint för lite större sällskap på omkring 8–10 personer. Halva ytan består av ett rymligt förrum och resten av bastustugan är just ett basturum. Tycker du om modellen men skulle vilja ha den mindre? Kika då på Livia.
Om du önskar kan du välja mellan de stora bastufönstren som finns på Wilma och Frank eller bastufönster med spröjs. Som alltid är det du som kund som bestämmer hur du vill ha det och vi gör allt vi kan för att din bastu ska uppfylla alla dina önskemål.

Bastustuga med sadeltak

Alice bastustugan har tack vare sitt sadeltak ett mycket fint innertak. Väljer du att ha isolerat innertak kommer panelen att följa takstolarna i bastustugan och bilda en mycket fin välvd form. Se gärna på interiörbilderna.
Ett uppskattat tillägg som vi har till alla våra bastustugor är plåttak i bandplåt. Denna typ av tak är mycket vacker på alla modeller. En av anledningarna till varför det kan vara värt den extra kostnad detta innebär är att alla våra bastustugor är medvetet lågt byggda. Detta gör att bastustugans tak i de allra flesta fall blir väl synligt från huset och även från marknivå. Bandplåt kan läggas i svart, vit, röd eller silverfärgad plåt. Som alltid du som kund skräddarsyr din bastustuga.

Du kan läsa mer om våra tak här: produktinformation/bastutak

Data:
• Yttermått: 4500*2400 mm (10,8 kvm)
• Innermått: 4400*2400 mm.
• Höjd utvändigt: 2440–2750 mm.
• Vikt: Ca 1800 kg

Interiörbilder

Bastuflotte i solndegången

Anpassa
din bastustuga

Du har säkert redan fått klart för dig att Masinbastuns bastustugor alltid levereras helt färdiga för bruk. Men kanske du till exempel vill ha den spegelvänd gentemot hur din modell presenteras på ritningen. Det är inga problem.
Utöver detta finns det en hel del valmöjligheter och tillval du kan göra, så att din bastustuga blir just så som du vill ha den. Allt som behövs är med i grundutförandet men här kan du anpassa din bastustuga just så som du vill ha den. Kanske önskar du ha elsystem, belysning, förvaringsbänk, utedusch m.m.

3D-Modell och planlösning

Planritning bastustuga

Klicka på bilden för förstoring